DET VI GÖR

Vi jobbar tajt med våra kunder för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla och producera produkter som bäst kommunicerar deras budskap.
Vare sig det handlar om att ta fram ett helt profilsortiment, utveckla en kampanjstrategi med aktivering med hjälp av produktmedia eller bara ge förslag på enstaka produkter till ett event.
Vi tror att det är en av anledningarna till att man väljer att jobba med Exakt. Man vill få rätt saker direkt och inte behöva lägga ner onödig tid.

Våra tjänster

Idé & Design

Vi arbetar alltid med att ta fram kreativa förslag för våra kunder. Vi siktar med att leverera över förväntan med det som passar in för just ditt företag. Vi tror att en bra produkt har god balans mellan funktion och budskap. Genom din produktmedia vill vi skapa känslor för mottagaren, därför tar vi fram rätt design för vad ditt företag vill förmedla.

Produktion

Vi har erfarenhet av båda små och stora produktioner där design, kvalité och miljö står i fokus. Vi har även stor kunskap inom komplicerade produktioner i spännande material. Testa vår expertis!

Lager & Distribution

Vi vet att det inte alltid finns utrymme för er att lagerhålla produktmedia på kontoret och att det även kan vara svårt med logistiken. Vi erbjuder därför en lagerhållningsservice där ni kan känna en trygghet i att snabbt få er leverans vart ni än är.

Beställningsportaler

Med en egen skräddarsydd beställningsportal kan era medarbetare på ett enkelt och effektivt sätt beställa era profilprodukter till era olika adresser. På så sätt kortar ledtiderna samt spar arbetstid för er personal då dom slipper packa och hantera försändelser.

STUDIO

Vi kan skräddarsyr koncept som förmedlar rätt känsla till rätt målgrupp vid rätt tillfälle.
Med hjälp av goda relationer och kreativt tänkande blir vägen från idé till färdig produkt tydlig och rolig.

PRODUKTMEDIA

Tackar du för reklam?
Vårt media är i stort sett det enda man tackar för när man får det. Det är starkt! Det tror vi också är en av anledningarna till att vårt media växer.Alla människor, oavsett ålder och sysselsättning, kommer varje dag i kontakt med mängder av budskap genom olika produktmedia såsom pennor, t-shirts, kaffemuggar, paraplyer och mycket mer. Produktmedia är en viktig detalj i all marknadsföring och en bransch som når alla.Ordet produktmedia är ett begrepp för alla av produkter som försetts med en logotyp, design eller färg för att kommunicera ett specifikt företag eller varumärke.
Det pågår ett konstant digitalt brus på tv:n, nyhetssiter notiser i mobilen och rörliga bilder i tunnelbanan. Det är svårt att komma igenom det bruset. Med produktmedia hamnar du fysiskt nära kunden tex i handen i form av en takeaway mugg till jobbet eller som en vattenflaska i gymväskan.

63
Genomslagskraft

Profilprodukter är en mediekanal med stark genomslagskraft då 63 % av befolkningen lägger märke till profilprodukter

44
Uppmärksamhet

44% av befolkningen lägger märke till dessa produkter någon gång per månad eller oftare.

60
Användande

Ytterligare värt att poängtera är att profilprodukter inte bara läggs märke till utan en majoritet av befolkningen, 60% använder en profilprodukt varje vecka eller oftare.

57
Mediabyråer

En majoritet, 57%, anser sig ha inga –ganska dåliga kunskaper om mediet. Medan 43% anser sig ha ganska goda kunskaper. Ingen av de tillfråga uppfattade sig ha mycket goda kunskaper.

EMPLOYER
BRANDING

Alla arbetsgivare har ett employer brand oavsett om de vill de eller inte, eller ens vet om det. Det är viktigt att ta reda på om man möter sin målgrupp rätt och att man kommunicerar det man vill och bör till sin målgrupp, i detta fall sina anställda och framtida anställda. Företaget employer brand är ett resultat av alla tidigare anställda och alla processer som skapats i bolaget. En person som lämnar bolaget kan bli dess största ambassadör med rätt vägledning.
Ta hand om din personal, det är företagets viktigaste tillgång. Det finns en anledning till att företag idag lägger ut sina aktiviteter för personalen på sociala medier och visar upp sig, det är en otroligt stark marknadsföring. I det interna arbetet för teamkänslan och företagets varumärke internt har produktmedia en väldigt stor roll.

OM OSS

Exakt har funnits sedan 2004 och har hela tiden jobbat med design och framtagning av produktmedia. Vi gör helt enkelt prylar med er logga eller budskap på! Vi har under dessa år gjort en stor variation av uppdrag, vi har skapat produkter “från ax till limpa”, tex hjälp kunder ta fram nya varumärken med tillhörande stora klädkollektioner, skapat produkter som varit stöd i kampanjer och tävlingar samt high-end-produkter inom retail. Vi har under åren även jobbat mycket med produkter till event och eventmarknadsföring. Hos oss ligger idag ett stort fokus på hållbara produkter, inte bara ur ett materialperspektiv utan även vilken livslängd en produkt har. Vi tar fram produkter som används, länge!
Vi gör profilprodukter till “vill ha produkter”!

Sociala Medier

Instagram  LinkedIn  Facebook

Senaste nytt

@exaktstockholm

KONTAKT

Vad det än gäller såsom priser, prover, idéframtagning med mera.
Vi finns här för att svara på era frågor och funderingar!

Exakt Stockholm AB

Kontor | 0046 8 24 55 50 | info@exakt.se
Kundtjänst | 0046 8 24 55 50 | order@exakt.se
Besöksadress |
Södra Kungsvägen 63, 181 32 Lidingö

Skriv till oss!