Kreativ projektledare med fast lön

Om oss

Exakt hjälper sina kunder att ta fram och konkretisera de budskap som kunderna vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar budskapet till den avsedda målgruppen, från idé till färdig produkt.

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet. Exakt är en byrå som specialiserar sig på bolag med starka och spännande varumärken som ställer höga krav såsom Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux och Nestlé för att nämna några.

Är du den vi söker?

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ, strukturerad och kreativ person som vill jobba i ett växande företag i högt tempo?
Har du erfarenhet av att arbeta inom profilbranschen eller kanske som projektledare på en reklambyrå?

Vill du ta nästa steg inom merch och produktmedia och arbeta med stora bolag och starka varumärken? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som projektledare på Exakt kommer du till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där man arbetar i egna projekt, men företagskulturen andas teamwork. På Exakt är varje projekt lika viktigt och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen!

Om rollen

Vi behöver nu förstärka vårt team med en ny stjärna kommer bli en viktig länk mellan företagets kunder, leverantörer och interna avdelningar. I rollen som projektledare ansvarar du för framtagning av idéer på produkter som passar bäst för den specifika kunden. Vi jobbar inte utifrån kataloger utan med brief från kunden, och ingen dag är den andra lik.

Du projektleder hela processen, från första kontakt med kund till leverans. Behovsanalys, idéframtagning, design, orderhantering samt distribution. Arbetet är roligt, omväxlande och utvecklande.

Vem är du?

Som person är du kreativ och gillar att komma med nya idéer, du är noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Gillar att skapa nya relationer och ha många kontaktytor såväl internt som externt, nationellt och internationellt. Vi ser även att du är prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull person som tål högt tempo i perioder. Du kommer arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team.

Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

 • Erfarenhet från branschen eller liknande är meriterande
 • Erfarenhet av produkter och specialproduktioner är meriterande
 • Officepaketet
 • CRM-system, Fortnox och Slack är meriterande men inget krav
 • Flytande i svenska och god engelska i tal och skrift

Om tjänsten

 • Omfattning:
  Heltid 100% (dagtid mån-fre)
 • Placering:
  Lidingö
 • Tillträde:
  Snarast eller enligt överenskommelse
 • Sista ansökningsdag:
  Ingen, vi går igenom ansökningarna löpande tills vi har hittat rätt person

Ansökan, frågor och funderingar skickas till funatwork@exakt.se

Ange “Kreativ projektledare” i ämnesfältet.

Ett urval av våra kunder