Motivationsgåvor

Dags att ge lite uppmuntran i mörkret, i år är julklappen viktigare än någonsin, det har varit ett tufft år!
Vi på Exakt kan skräddarsy, sampacka och skicka ut era gåvor direkt till er personal eller kunder.

Gåvor till personal

I år blir det förmodligen inte mycket till julbord och annat julfirande med personalen, varför då inte och satsa på en lite finare julgåva istället? Den ökade skattefriheten gör att det är ett extra bra tillfälle att visa er uppskattning och ge lite uppmuntran.
Tillfällig skattefrihet för gåvor till anställda – Under perioden 1 juni till 31 december 2020 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Beslutet trädde i kraft 1 juni och gäller för gåvor som lämnas från 1 juni till och med 31 december 2020. Detta innebär konkret 1450kr inkl moms per anställd i skattefri gåva, mot de tidigare 450kr inkl moms.

Gåvor till kunder

Det är många som jobbar hemma nu och det är svårt att komma i kontakt med sina kunder. Det kan också vara lite känsligt att fråga sin kund efter deras hemadress om man vill skicka en gåva. Vi har en lösning på detta; om ni beställer er kundgåva av oss så kan kunden själv gå in och fylla i ett webbformulär att ange önskade leveransuppgifter. När paketet är mottaget raderar vi personens uppgifter från våra register.

Så här går det till

Steg 1

Tillsammans väljer vi produkter som passar er personal eller kunder, det ni vill kommunicera och är inom er budget.

Steg 2

Vi tar fram förslag på eventuell märkning av produkter samt förpackning, inslagning och hälsning såsom julkort/brev.

Steg 3

När produktionen är klar sampackar vi de valda produkterna i kartonger som sedan skickas med antingen “fram till dörren”-leverans eller hämta upp på närmaste upphämtningsställe. Alla paket är spårbara.

Vi har en leveranstid oavsett storlek på detta på ca 2 veckor från godkännande,
så det finns fortfarande gott om tid att lägga er beställning.

Förpackningar för inspiration

Twister Go Blender

Blender från OBH Nordica med 2 st BPA-fria take away-flaskor och pulsfunktion för att krossa frysta bär.

Nästa produkt

Vas & Doftljus

Elegant, modern och stilren vas i pulverlackad metall tillsammans med ett doftljus från Blomus, brinntid 25 hr. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Tarmac. Den trendiga och lyxiga doften Kyoto Yume

Nästa produkt

Handgjord bordslampa

Handgjord LED-lampa, med design inspirerad av den ikoniska vespan och leksaksfigurer från 70-talet. LED-glödlampan lyser upp ordentligt och de 139 glasbubblorna på strålkastaren skapar en skön stämning.

Nästa produkt

Träningsväska

Träningsväska för gymmet eller för en kortare weekend.Väskan har en justerbar axelrem. Tillverkad i nubuck-PU vilket ger dig en väska med vattenavvisande egenskaper.

Nästa produkt

Ullpläd & Veganljus

Exklusiv pläd i ull från Nya Zeeland där materialval ger pläden en exklusiv känsla. Fint ljus med hållare i trefärgat stengods. Ljuset innehåller ingen doftessens och är framställt av 80% sojavax och 20% växttillsatser, därmed helt veganskt.

Nästa produkt

Trälåda med bronskvarnar

Exklusiv trälåda med 30 cm Gourmetkvarnar i brons
med Himalayasalt och Svartpeppar.

Nästa produkt

Kulinarisk presentset

Presentset som innehåller malet bryggkaffe,
gränna knäcke, glögg , olivolja och vinäger.

Nästa produkt

Reflex Parkas

Härlig vinterparkas i unisexmodell med reflekterande material som är varm och mjuk i ett vattenavstötande material.

 

Nästa produkt

Badrock College & Popcornhink

En unik variant av bad/morgonrock  i collegetyg. Att ha på sig denna är som att gå och mysa i en jättestor myströja tillsammans med en popcornhink för hälsosamma popcorn. Bara att hälla i majskorn och sätta på locket för sedan in i mikrovågsugnen.

Nästa produkt

Ryggsäck/Laptopväska

Håll ägodelar säkra. Tillverkad av högkvalitativ polyester med reflekterande tryck för din säkerhet i mörkret. Du kan enkelt växla från ryggsäck till laptopväska-utförande. Lås fast din väska, detta gör du enkelt och och snabbt med det integrerade zinklegeringslåset i höger bärrem.

Nästa produkt

Travel Organizer

Här har du plats för allt du behöver under en dag, så som hörlurar, powerbank, pennor och anteckningsböcker. Med karbinhaken på kortsidan kan du fästa väskan på en större väska. Tillverkad i nubuck-PU vilket ger dig en väska med vattenavvisande egenskaper.

Nästa produkt

Hikingryggsäck (40L)

Packa allt du behöver i denna sportiga ryggsäck med detaljer i kontrastfärg. Ryggsäcken är tillverkad av hållbar polyester. Ryggsäcken inkluderar ett fack för antingen en vattenbehållare eller laptop, fäste för vandringsstavar, rymligt fack i locket och har ett integrerat regnskydd. PVC-fri.

Nästa produkt

Hunting Grill Kit

Ordentliga grillhandskar med en hopfällbar stekpanna och grillspett i rostfritt stål kan du laga mat till hela familjen runt lägerelden.

Nästa produkt

Eko ljushållare

Denna unika ljusstake som är tillverkad av 100% återvunnet aluminium gör det möjligt att tända överblivna ljusstumpar och låta dem brinna ner helt. Säkert, smart och miljövänligt!

Frågor & Funderingar?

FRÅGOR & FUNDERINGAR?

Om du vill veta mer och önskar att bli kontaktad;
vänligen fyll i nedanstående formulär så återkommer vi snarast!