Orderkoordinator

Om oss

Exakt hjälper sina kunder att ta fram och konkretisera de budskap som kunderna vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar budskapet till den avsedda målgruppen, från idé till färdig produkt.

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet. Exakt är en byrå som specialiserar sig på bolag med starka och spännande varumärken som ställer höga krav såsom Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux och Nestlé för att nämna några.

Är du den vi söker?

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ, strukturerad och driven person som vill jobba i ett växande företag i högt tempo? Har du erfarenhet av att arbeta inom profilbranschen eller kanske som orderkoordinator/ordermottagare/projektledare eller annat kundrelaterat arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som Orderkoordinator på Exakt kommer du till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där man arbetar i egna projekt, men företagskulturen andas teamwork. På Exakt är varje projekt lika viktigt och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen!

Om rollen

Som Orderkoordinator kommer du att driva, koordinera och administrera olika projekt. Du kommer vara med i hela ledet, från första kontakt med kunden till leverans. Offert och orderhantering, kontakt med leverantörer, tryckerier, korrekturhantering och koordinera logistik till kund. Arbetet är roligt, omväxlande och utvecklande för dig som kan hålla flera processer i gång samtidigt och driva projekten framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, driven och brinner för problemlösning och nöjda kunder. Som person är du även noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, gillar att skapa nya relationer och att vara serviceinriktad i din kontakt med både interna och externa ytor. Du kommer arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team.

Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

 • Erfarenhet från branschen eller liknande är meriterande
 • Erfarenhet av produkter och specialproduktioner är meriterande
 • Tidigare kundkontaktrelaterat arbete är meriterande
 • Officepaketet
 • CRM-system, Fortnox och Slack är meriterande
 • Flytande i svenska och god engelska i tal och skrift

Om tjänsten

 • Omfattning:
  Heltid 100% (dagtid mån-fre)
 • Placering:
  Lidingö
 • Tillträde:
  Snarast eller enligt överenskommelse
 • Sista ansökningsdag:
  Ingen, vi går igenom ansökningarna löpande tills vi har hittat rätt person

Ansökan, frågor och funderingar skickas till funatwork@exakt.se

Ange “Orderkoordinator” i ämnesfältet.

Ett urval av våra kunder