Säljare till
Exakt sökes!

Vi växer trots utmanande tider för
många företag och behöver nu förstärkning.

Om oss

Exakt hjälper företag och varumärken att ta fram och konkretisera det budskap som de vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Via produktmedia utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar det budskapet till deras målgrupp. Allt från idé till färdig produkt.
Vare sig det handlar om att ta fram ett helt profilsortiment, utveckla en kampanjstrategi eller bara ge förslag på enstaka produkter till ett event. Vi jobbar med fokus på att stödja våra kunder till en effektiv och fysisk förmedling av budskap, upplevelse och branding.

Vi ordnar helhetslösningar grundade i mångårig erfarenhet och expertis i branschen.
Enkelt förklarat; Vi agerar likt en personal shopper åt varumärken med att hitta träffsäkra och skräddarsydda produkter för rätt tillfällen. Oavsett om det avser en enskild giveaway eller en hel kollektion för nästa kampanj.

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet där vi har haft nöjet att samarbeta med stora varumärken som Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux, Avanza, Bangerhead, Nestlé m.fl.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med kundrelationer. För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott affärsmannaskap, proffsighet och fingertoppskänsla samt mycket god och framgångsrik erfarenhet inom försäljning.

› Erfarenhet av försäljning i butik eller B2B
› Erfarenhet från branschen är en stor fördel!
› Inget ålderskrav! Rätt person är viktigare än ålder
› Intresse för kommunikation och marknadsföring
› Flytande Svenska och god Engelska.
› Extra meriterande om du har bra koll på Adobe Illustrator/Photoshop, CRM, Fortnox och Slack

Om tjänsten

› Omfattning: Heltid (100%, Dagtid; Mån-Fre)
› Placering: Lidingö & Distans
› Tillträde: Snarast
› Sista ansökningsdag: Ingen, vi går igenom ansökningarna löpande tills att vi har hittat rätt person
› Ansökan, frågor och funderingar skickas till funatwork@exakt.se

Vi är ett ungt gäng på Lidingö som söker en taggad medarbetare som tillsammans med oss kan utveckla vidare ett bolag som ska bli, inte det största utan det bästa företaget inom produktmedia!