4st exklusiva Erbjudanden för deltagare på Tendensdagen 2020

1. 25 kg godis på köpet

Vi vet att ni liksom vi älskar marknadsföring och synlighet. Hur härligt är det inte att kommunicera något otippat till dina kollegor med hjälp av karameller. Både gott och kul!

Om du handlar valfria produkter av oss för minst 10.000kr + moms så bjuder vi på 25kg karameller med valfritt tryck.
Låt kreativiteten flöda, ta chansen och marknadsför dig själv lite extra på kontoret.

Få mer information

3. En världsnyhet inom hälsa!

Få chansen att som första bolag i Sverige göra en gemensam kommunikation tillsammans med svenska BrilliantIQ.

BrilliantIQ arbetar med hälsa och välmående och har tagit fram världsunika produkter baserat på forskning på cellnivå, s.k. ”bio hacking”. Bolaget jobbar med framtidens kosttillskott, veganskt med helt naturliga ingredienser. Produkterna är inriktade på 2 fokusområden; idrott och fysisk prestation samt stressreducering och koncentration. Vi tror alla bolag mår bra av att jobba med dessa frågor och skulle ha stor nytta av deras produkter inom sitt employer branding-/employer wellness-arbete.

Ni får här möjlighet att jobba brett med stora kampanjer tillsammans med de idrottsstjärnor och andra namnkunniga personer som redan samarbetar med BrilliantIQ. Eller ge personalen en extra kick 2021 med våra 30, 60 eller 90-dagarspaket!
Hjälp personalen att må bättre och därmed prestera bättre – hör av er till oss för mer information och gratis prover!

Få mer information

2. Extreme Desktop Makeover

Trött på tråkiga profilprodukter på skrivbordet? Vi ser till att era produkter kommunicerar rätt känsla på er arbetsplats.

Det är lika viktigt att tänka på sin marknadsföring inåt som utåt idag. I dessa tider är det dessutom särskilt viktigt att förmedla en bra känsla för företaget kring datorn, oavsett om vi är på arbetsplatsen eller hemma.

Skicka oss en bild på tex penna, skrivbok, kaffemugg eller andra produkter ni använder på en dag så återkommer vi med en total make-over med nya produktidéer.

Vi gör detta kostnadsfritt för att få visa kraften av produktmedia när det används på ett effektivt och bra sätt.

Få mer information

4. Hur hållbar är er produktmedia?

Vi erbjuder er en kostnadsfri genomgång av det sortiment av produktmedia ni har idag och ger er information om hur era produkter står sig ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Eftersom vi utgår från att ni som arbetar med detta vill göra så bra ni kan inom hållbarhet kommer vi även att ge er alternativ till de produkter ni har idag. Vi vill visa er hur man tar hållbarhet inom produktmedia till nästa nivå.

Vi kan idag erbjuda en mängd produkter som är tillverkade på ett hållbart sätt, och gjorda från helt eller delvis återvunna material. Det finns otroligt mycket bra alternativ att tillgå som i många fall har samma prisbild som en ”vanlig” produkt, men en del av dessa är lite svåra att finna. Vi har letat och hittat fantastiska produkter och möjligheter till bra och hållbar kommunikation med produktmedia!

Få mer information

För mer information för önskat erbjudande

I samarbete med

Om EXAKT

Exakt hjälper företag och varumärken att ta fram och konkretisera det budskap som de vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Via produktmedia utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar det budskapet till deras målgrupp. Allt från idé till färdig produkt.
Vare sig det handlar om att ta fram ett helt profilsortiment, utveckla en kampanjstrategi eller bara ge förslag på enstaka produkter till ett event. Vi jobbar med fokus på att stödja våra kunder till en effektiv och fysisk förmedling av budskap, upplevelse och branding.

Vi ordnar helhetslösningar grundade i mångårig erfarenhet och expertis i branschen.
Enkelt förklarat; Vi agerar likt en personal shopper åt varumärken med att hitta träffsäkra och skräddarsydda produkter för rätt tillfällen. Oavsett om det avser en enskild giveaway eller en hel kollektion för nästa kampanj.

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet där vi har haft nöjet att samarbeta med stora varumärken.